top of page

LAUANTAITUNNIT

Ylöjärven Pianokoulu järjestää myös yksittäin varattavia lauantaitunteja. Kesällä lauantaitunnit muuntautuvat kesätunneiksi, ja niitä saattaa olla minä päivinä tahansa ;)

Lauantaitunnit sopivat hyvin esimerkiksi niille, joille viikottainen tunneilla käynti tuntuu turhan tiuhalta tahdilta. Lauantaitunnit ovat myös hyvä mahdollisuus käydä kokeilemassa millaista soittotunneilla ylipäätään on.

Tunnit voi varata alla olevasta kalenterista. Mikäli varailet tunteja ensimmäistä kertaa, kannattaa jättää kaikki yhteystiedot kalenterin varauskaavakkeeseen - niitä tarvitaan laskutusta varten. Tunneista lähetetään lasku sähköpostiin muutaman käynnin jälkeen, tai silloin kun ei ole enää tiedossa uusia käyntejä hetkeen. Palaavat varailijat pärjäävät jättämällä nimen ja sähköpostin!

Tunteja voi varailla tai perua vielä vuorokautta ennen niiden alkamisajankohtaa. Sähköpostiin tulee vahvistus varauksesta. Varaathan mielellään aikasi aina lähimpään vapaaseen mikäli mahdollista.

 

Varattavia aikoja on näkyvissä kerralla aina vain yhdelle kuukaudelle. Uudet ajat ilmestyvät kalenteriin kuun viimeisen viikon aikana.

Jos varauslomake alla ei toimi, voit kokeilla tehdä varauksen tämän linkin kautta: https://vello.fi/ylojarven-pianokoulu

Hätätapauksessa varauksen voi tehdä myös laittamalla viestiä Arille :) (yhteystiedot Info-sivulla).

Käsi2.jpg
Nuotit.jpg
bottom of page