SYKSYN 2020 OPETUKSETTOMAT PÄIVÄT

12. - 18.10.2020 Syysloma (vko 42)

21.12.2020 - 6.1.2021 Joululoma (opetus jatkuu torstaina 7.1. heti loppiaisen jälkeen)

INFOPAKETTI OPPILAILLE

Alla olevasta linkistä voit ladata infopaketin käytännön asioista, jotka koskevat pianokoulun oppilaita. Tietoa mm. laskutusasioista, poissaolokäytännöistä yms!

TAITEEN PERUSOPETUKSEN OPETUSSUUNNITELMA 2019

Ylöjärven Pianokoulu on kaupungin hyväksymä taiteen perusopetuksen yleistä oppimäärää tarjoava koulu. Jos haluat tutustua tarkemmin opetussuunnitelmaan, löydät sen alta. Ohessa on myös yhdenvertaisuus - ja tasa-arvosuunnitelma, joka on opetussuunnitelman liite.

Oheisella lomakkeella voit ilmoittautua soittotunneille! Nimi ja sähköposti ovat pakollisia tietoja, mutta soittotunneille ilmoittautuessa on kätevää täyttää muutkin tiedot valmiiksi. Lisääthän osoitekenttään koko osoitteen postinumeron kera :)

• Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon